Oficiální webové stránky tanečních mistrů Vojtěchových

Střídání tanečních mistrů aneb hvězdná posila v tanečních kurzech Společenského domu

07.02.2021 15:11

    Neuvěřitelných 44 let společenskému tanci většinu Neratovičáků vyučuje taneční mistr René Vojtěch s partnerkou Aťkou. Za téměř půlstoletí svého působení v Neratovicích tak do společnosti uvedl tisíce mladých a naučil je nejen tanečním krokům, ale všemu, co se od nich ve společnosti očekává. O obrovské tradici tanečních kurzů Společenského domu a o mimořádném renomé tanečního mistra Reného Vojtěcha svědčí mimo jiné i to, že jeho první absolventi k němu dnes s důvěrou vodí již svá vnoučata, aby i je mistr Vojtěch naučil to, co je samotné před více jak čtyřiceti lety.

    Vše v našich životech ale má svůj začátek a konec a tak se ke svému závěru chýlí i úctyhodná lektorská kariéra mistra Reného Vojtěcha, jenž má před sebou poslední ročník neratovických tanečních. Loučit se ale může s klidným srdcem, protože jeho pokračovatelem bude skutečné taneční eso. Taneční pedagog, choreograf, moderátor, neúnavný propagátor společenského tance, autor i tvář několika TV pořadů věnovaných společenskému tanci a také dvojnásobný vítěz, několikanásobný finalista a taneční dramaturg populární televizní show STAR DANCE aneb Když hvězdy tančí - taneční mistr Jan Onder.

    Před Janem Onderem a jeho partnerkou Natálií Otáhalovou tedy čerstvě stojí úkol navázat na letitou a mimořádnou tradici tanečních Reného Vojtěcha. Nepochybujeme o tom, že se mu to podaří a že neratovické taneční kurzy pro mládež v jeho osobě získají nejen záruku pokračování tradice, ale také nový náboj a trend.

    

    Sledujte prosím naše webové stránky www.spoldum.cz, FB i plakátovací plochy. Zápis do podzimních tanečních kurzů Jana Ondera a Natálie Otáhalové se uskuteční již v jarních měsících.

 

Vyhledávání

Kontakt

René Vojtěch Praha